Contact

Neem contact op met Sanmedia

Heb je vragen, opmerkingen of wil je graag samenwerken? We horen graag van je! Op onderstaande manieren kun je contact met ons op nemen.

Ons Adres

Sanmedia
Het Gilde 76
6932 GJ Westervoort

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00

Stuur ons een WhatsApp

Heb je een vraag of opmerking? Op WhatsApp Business heb ik alles centraal. Stuur me daarom een appje via het icoontje rechts onderin beeld (06-10935626). Zo is het contact laagdrempelig en snel gelegd!

Samenwerken

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Sanmedia? We staan altijd open voor nieuwe ideeën en partnerschappen. Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Volg ons

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, updates en projecten van Sanmedia door ons te volgen op onze social media kanalen:

We streven ernaar om binnen 24 uur op alle berichten te reageren. Bedankt voor je interesse in Sanmedia!

Contact

Ik – Sanne Bolck – ben het gezicht achter Sanmedia, dat in 2016 begon. Mijn passie en visie waren destijds gericht op het transformeren van de beautyindustrie in Nederland en België naar een geheel nieuw niveau. Met trots kan ik zeggen dat we sindsdien een mooie reis hebben afgelegd.

Mijn ervaring, opgebouwd over deze jaren, heeft mij een schat aan kennis en inzicht opgeleverd. Ik geloof sterk in het belang van verbinding, vrijheid en persoonlijkheid. Hiermee zorg je voor groei en ontwikkeling in je bedrijf.

Bij Sanmedia staat de klantenreis centraal. Ik ben vastberaden om met jou samen te werken, jouw behoeften te begrijpen en je doelen te omarmen. Door onze nauwe samenwerking kunnen we een groeiplan ontwikkelen dat volledig is afgestemd op jou en je bedrijf. Ik ben er om jou en je business te ondersteunen en te laten groeien.

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×