Webdesign

socials

Info & Prijzen

Design & growth

Wil jij je business online krachtig positioneren? Dan is Sanmedia de betrouwbare partner waar je naar op zoek bent.

Wanneer je door ons je website laat bouwen weet je zeker dat je geen one-size-fits-all design krijgt. We gaan samen kijken naar de uitstraling van jouw business zodat ik een passend ontwerp kan maken. Aan het eind heb je een website die duidelijk jouw bedrijf weergeeft en van je bezoekers klanten maakt.

Complete website laten maken of je website vernieuwen?

Wil je een complete website laten maken van a tot z? Of wil jij je bestaande website laten vernieuwen? Ik denk graag met je mee om van jouw wens werkelijkheid te maken, een website die precies aansluit bij jouw business. Sanmedia zorgt ervoor dat de website er niet alleen perfect uitziet maar ook dat het een werkende website is die voldoet aan al jouw eisen. Geen enkele aanvraag is dan te lastig. Kies je voor een simpele website waar de bezoekers jouw diensten kunnen bekijken en een afspraak kunnen maken? Of wil een mooie webshop waar je al je  producten kan laten zien aan je publiek?

  • Uniek design in huisstijl van jouw business
  • Uit te breiden met verschillende modules
  • Optimaal vindbaar door zoekmachines
  • Geschikt voor verschillende devices

Webshop nodig?

Ga je online producten te verkopen? Dan wil je hier natuurlijk wel een webshop bij die er aantrekkelijk uitziet voor de doelgroep en goed werkt. Het is super belangrijk dat je bezoekers een veilig gevoel krijgen wanneer ze je webshop bezoeken, zodat ze vervolgens overgaan tot het kopen van je producten. De navigatie door de webshop moet duidelijk en eenvoudig zijn en zorgen voor een perfect gebruiksgemak. Het uiterlijk van de webshop moet daarnaast natuurlijk helemaal aansluiten bij jouw business. Een webshop laten maken is mogelijk bij Sanmedia. 

Portfolio

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×