socials

Webdesign

Design & growth

Wil jij je bedrijf online krachtig positioneren? Zoek niet verder, want bij Sanmedia ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare partner.

Wanneer je met ons samenwerkt om je website te laten bouwen, garanderen we dat je geen standaard ontwerp krijgt. Integendeel, we nemen de tijd om de unieke uitstraling van jouw bedrijf te begrijpen, zodat we een op maat gemaakt ontwerp kunnen creëren dat perfect bij jouw visie past. Het resultaat is een website die jouw bedrijf duidelijk weergeeft en je bezoekers omzet in loyale klanten. Bij Sanmedia staan we klaar om jouw online succesverhaal te realiseren.

WEBSITE · WEBSHOP · SEO 

Wil je een complete website laten maken of je bestaande website vernieuwen?

Wil je een complete website laten maken van A tot Z? Of wil je jouw bestaande website laten vernieuwen? Bij Sanmedia denken we graag met je mee om jouw wensen werkelijkheid te maken, met een website die perfect aansluit bij jouw bedrijf.

Bij Sanmedia zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen een prachtig uiterlijk heeft, maar ook volledig functioneel is en voldoet aan al jouw eisen. Geen enkele aanvraag is te lastig voor ons, we gaan graag de uitdaging aan.

Heb je behoefte aan een eenvoudige website waar bezoekers jouw diensten kunnen bekijken en afspraken kunnen maken? Of wil je juist een mooie webshop waar je al je producten aan je publiek kunt tonen?

Met ons unieke design passend bij de huisstijl van jouw bedrijf, kun je de website verder uitbreiden met verschillende modules. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website optimaal vindbaar is in zoekmachines en geschikt is voor verschillende apparaten, zodat jouw online aanwezigheid maximaal rendement oplevert. Bij Sanmedia staan we klaar om jouw online succes te realiseren.

Op zoek naar een professionele webshop?

Bij het verkopen van producten online is een aantrekkelijke en goed functionerende webshop van essentieel belang. Bij Sanmedia begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw webshop een veilig gevoel geeft aan bezoekers, zodat ze met vertrouwen kunnen winkelen en jouw producten kunnen kopen.

Wij streven ernaar om een webshop te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is voor jouw doelgroep, maar ook naadloos werkt en zorgt voor een perfect gebruiksgemak. De navigatie door de webshop is duidelijk en eenvoudig, zodat bezoekers moeiteloos kunnen vinden wat ze zoeken en een plezierige winkelervaring hebben.

Natuurlijk begrijpen we ook het belang van een webshop die volledig aansluit bij de uitstraling van jouw business. Ons team zal ervoor zorgen dat het uiterlijk van de webshop perfect aansluit op jouw merk en identiteit, waardoor je een professionele en consistente online aanwezigheid hebt.

Wil je een webshop laten maken die jouw klanten inspireert en motiveert om te kopen? Bij Sanmedia staan we klaar om jou te ondersteunen in het realiseren van een succesvolle online winkelervaring voor jouw klanten. Laat ons jouw ideeën tot leven brengen en je online verkoop naar nieuwe hoogtes tillen.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen:

Bij Sanmedia creëren we een stijlvolle website of webshop die perfect aansluit op jouw wensen, huisstijl en doelstellingen. Onze websites zijn altijd responsive, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan verschillende apparaten. Daarnaast zorgen we voor een naadloze integratie met jouw social media kanalen, een belangrijke bron van bezoekers en klanten.

Wij werken uitsluitend met WordPress, waardoor je gemakkelijk zelf jouw website en/of webshop kunt beheren. Dit geeft jou de vrijheid om eenvoudig inhoud aan te passen en nieuwe producten toe te voegen, zonder afhankelijk te zijn van technische expertise.

Bij Sanmedia gaan we voor niets minder dan jouw tevredenheid. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw online aanwezigheid een succes wordt. Laat ons je helpen om jouw digitale ambities waar te maken.

WEBSITE · WEBSHOP · SEO 

Portfolio

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”

Nederlands geregistreerd Webdesigner

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×