Selecteer een pagina
Browforce

Website/Webshop Refresh 

Transformeer je website met onze Website Refresh Pakketten!

Is jouw website of webshop klaar voor een sprankelende make-over? Zoek je naar een snelle en betaalbare manier om jouw online aanwezigheid te boosten?
Dan zijn onze Refresh Pakketten precies wat jij nodig hebt!

Waarom Kiezen voor Onze Refresh Pakketten?

🏃‍♂️ Snel & Efficiënt: Binnen enkele weken toveren wij jouw oude website of webshop om tot een moderne, responsieve online krachtpatser. Geen lange wachttijden, geen gedoe.

💰 Betaalbaarheid: Onze pakketten zijn vriendelijk voor jouw budget. Vergeleken met het bouwen van een geheel nieuwe website of webshop, bieden wij een kosteneffectieve oplossing die resultaten oplevert zonder je portemonnee te plunderen.

🎨 Expertise & Maatwerk: We staan te trappelen om jouw website of webshop nieuw leven in te blazen. Van een strak, modern ontwerp tot geoptimaliseerde inhoud en verbeterde SEO, wij leveren maatwerk dat perfect past bij jouw bedrijf.

🔍 Geen Verlies van Inhoud: Geen zorgen over het verliezen van waardevolle inhoud. Met onze Refresh behoudt je al je bestaande informatie, backlinks en SEO-waarde, terwijl we tegelijkertijd je site verbeteren.

Wat kun je verwachten?

🎨 Een Visueel Meesterwerk: Een fris, modern ontwerp dat de kern van jouw merk weerspiegelt. Van kleurenschema’s tot typografie, je nieuwe webshop/website wordt een visuele blikvanger.

📱 Responsiviteit voor Elke Schermgrootte: Jouw website/webshop zal moeiteloos werken op smartphones, tablets en desktops. Bereik je klanten waar ze ook zijn, met een optimale gebruikerservaring.

🔝 SEO-Boost: Krijg een voorsprong in zoekmachines met onze geoptimaliseerde inhoud en technische SEO-aanpassingen. Verhoog je zichtbaarheid en trek meer verkeer aan.

⏱️ Snellere Laadtijden: Geen geduld verliezen met een trage webite of webshop. Wij optimaliseren je site/shop voor snellere laadtijden, wat resulteert in tevreden bezoekers en hogere conversies.

Onze belofte aan jou:

🌟 Kwaliteit & Tevredenheid Gegarandeerd: We streven naar niets minder dan het beste voor je website/webshop. Jouw tevredenheid staat bij ons op de 1e plek.

📞 Transparante Communicatie: Je wordt op de hoogte gehouden tijdens het hele proces. Geen verrassingen, alleen duidelijke en open communicatie.

📈 Resultaten die Spreken: Bekijk ons portfolio en zie hoe andere bedrijven hun online aanwezigheid hebben getransformeerd.

Portfolio

Annettakespictures

Annet Takes Pictures

Website

beautybywenn

Beauty by Wenn

Website – Webshop – Socials – Branding

Browforce

Browforce

Website

webdesign sanmedia

MT Administratiekantoor

Website – Socials – Branding

annetinbranding

Annet In Branding

Website

Klaar om te vernieuwen?

🚀 Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw website de upgrade die het verdient. Ontdek hoe onze Website Refresh Pakketten jouw online succes kunnen stimuleren en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen!

Jouw nieuwe website is slechts een klik verwijderd. Waar wacht je nog op? 🌟

Veelgestelde vragen (FAQ) over onze Website Refresh Pakketten

Algemeen

Wat houdt een "Website Refresh" precies in?

Een Website Refresh is een service waarbij we de bestaande website upgraden en moderniseren. We verbeteren het ontwerp, de functionaliteit en de prestaties om ervoor te zorgen dat jouw site up-to-date is en resultaten oplevert.

Is een Website Refresh geschikt voor mijn bedrijf?

Absoluut! Als je een bestaande website hebt die verouderd is, traag laadt, niet goed op mobiele apparaten werkt of niet goed scoort in zoekmachines, dan kan een Website Refresh enorme voordelen bieden.

Hoe lang duurt het voordat de Website Refresh is voltooid?

De tijd varieert afhankelijk van het pakket dat je kiest en de omvang van de website. Over het algemeen kunnen we echter een Website Refresh binnen enkele weken afronden.

Pakketten

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Basic, Standard en Premium pakketten?

Het Basic pakket omvat essentiële updates zoals responsive maken, tekst, kleur- en typografieaanpassingen, en basis SEO. Het Standard pakket voegt meer design- en SEO-optimalisaties toe, terwijl het Premium pakket een complete website-makeover biedt met geavanceerde functies en prestatieverbeteringen.

Kan ik extra functies toevoegen aan mijn pakket?

Ja, we staan open voor aanpassingen aan de pakketten op basis van jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Resultaten

Wat voor resultaten kan ik verwachten na de Website Refresh?

Na een Website Refresh kun je een verbeterd ontwerp en gebruikerservaring verwachten, betere prestaties in zoekmachines, hogere conversieratio’s en meer tevredenheid bij bezoekers.

Wordt mijn bestaande inhoud behouden tijdens de refresh?

Ja, tijdens de refresh zorgen we ervoor dat alle bestaande inhoud behouden blijft. We voegen nieuwe elementen toe en optimaliseren de bestaande content voor betere resultaten.

Kosten en betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden voor de Website Refresh pakketten?

Via de aanmeldlink kun je via Ideal de betaling voldoen. Wil je liever in termijnen betalen dan is dat mogelijk. Neem dan even contact met ons op via info@sanmedia.nl

Zijn er verborgen kosten naast de pakketprijzen?

Nee, de pakketprijzen zijn all-inclusive, tenzij anders vermeld. Je weet van tevoren precies wat je betaalt, zonder verrassingen.

Klantenservice

Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de resultaten?

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Als jij niet tevreden bent met de resultaten van de Website Refresh, zullen we er alles aan doen om het naar jouw wens aan te passen.

Hoe kan ik contact opnemen als ik meer vragen heb?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen: via WhatsApp (knop rechtsonderin), e-mail (info@sanmedia.nl) of via een DM op onze social media kanalen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Nederlands geregistreerd Webdesigner

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×