Vormgeving

socials

You never get a second chance to make a first impression

Grafische Vormgeving

Als je klant voor het eerst kennis maakt met jouw business wat ziet ze dan? Wat is de uitstraling? Wat is haar eerste indruk?

.Jouw bedrijf is uniek. Dat begrijpen wij als geen ander. Dit wil je natuurlijk ook uitstralen in al je visuele uitingen, zoals je visitekaartjes, flyers of bijvoorbeeld cadeaubonnen. Of jouw bedrijf nou net gestart is of het familiebedrijf al veertig jaar bestaat, het is altijd een goed idee om je eens te buigen over jouw visuele uitingen. Het is namelijk misschien wel de eerste kennismaking die nieuwe klanten met jouw bedrijf hebben. En die eerste indruk telt! Wil jij dat jouw bedrijf een unieke uitstraling heeft en een sterke eerst indruk achterlaat? Je kunt Sanmedia inschakelen als grafisch vormgever om van alles te laten ontwerpen en jouw merk te versterken

Tarieven & mogelijkheden

Op zoek naar professionele vormgeving voor diverse toepassingen? Bij ons vind je een scala aan mogelijkheden, van het ontwerpen van een uniek logo tot het creëren van een lesboek met impact of een opvallend reclamebord.

Elk project dat we aannemen, wordt op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en visie van onze klanten. We geloven sterk in maatwerk, en daarom stellen we voor elk project een offerte op maat op. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Voor onze logo-ontwerpen hanteren we een starttarief vanaf 299 euro (exclusief btw). Dit omvat niet alleen het visuele aspect van het logo, maar ook de strategie en het denkwerk erachter.

Heb je behoefte aan professionele visitekaartjes? Vanaf 500 stuks bieden we ze aan voor een prijs van 125 euro (exclusief btw).

Let op: onze prijzen kunnen variëren en we behouden ons het recht voor om prijzen te wijzigen. Voor de meest recente tarieven en meer informatie over onze diensten, neem gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en iets unieks te creëren dat perfect past bij jouw merk en doelstellingen.

Portfolio

Thank you cards Beauty by Wenn

Thank You Cards

Beauty by Wenn

Theorieboek Blink by Britt

Theorieboek

Blink by Britt

Zomerkaart beauty642

Gellak Zomerkaart

Beauty642

flyer beauty by wenn

Flyer

Beauty by Wenn

certificaat beauty by wenn

Certificaat

Beauty by Wenn

cadeaubon beauty642

Cadeaubon

Beauty642

Logo Prime Beauty & Nails

Logo

Prime Beauty & Nails

visitekaartjes beauty642

Visitekaartjes

Beauty642

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×