Social Media uitbesteden?

Bij ons ben je aan het juiste adres!

Heb jij als drukke ondernemer geen tijd om bezig te zijn met social media?

Je bent niet alleen. Veel ondernemers proberen keer op keer een succes te maken van hun socials. Toch lukt het niet om vol te houden.  Daarom besteden ze hun social media uit. Misschien herken jij je in dit verhaal?

Jaarlijks hebben wij ruimte voor een selecte groep ondernemers. We helpen ze met het groeien en winstgevend maken van hun social media kanalen. Zie jij het ook wel zitten om met ons samen te werken? Bekijk hieronder dan of onze werkwijze bij je past.

Wij zorgen voor een mooie feed, met prachtige foto’s, sterke teksten en fijne resultaten!

1

Wij zorgen voor professionele foto’s. Deze kun je natuurlijk op je social media gebruiken, maar ook op je website en in je e-mailmarketing!

2

Vergeet niet dat sterke, creatieve teksten ontzetten belangrijk zijn om de juiste feeling over te brengen aan je volgers. Bij ons geen standaard teksten, maar kwalitatieve content met een doel.

3

Door onze werkwijze weet je precies waar je aan toe bent en wat het plan is. Hierdoor kunnen we duidelijk de resultaten laten zien en de content verder optimaliseren.

Onze werkwijze

Focussessie

Storytelling is op social media ontzettend belangrijk. Daarom beginnen we met een focussessie, waarin we in je bedrijf duiken en duidelijke doelen stellen.

Brandingconcept

Op basis van de focussessie maken wij een brandingconcept. In dit concept vertalen we de uitkomsten van de focussessie door naar social media. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de online uitstraling van het bedrijf. Pas als het concept akkoord is gaan we aan de slag met het maken van de content!

Fotoshoot

Misschien wel het belangrijkste element in een sterke online uitstraling. We bepalen welke content er de komende 3 maanden nodig zal zijn en plannen een fotosessie in. Hieruit volgen zo’n 100 professioneel bewerkte foto’s, die we op social media gaan gebruiken. Maar deze foto’s kun je ook op je website, in drukwerk en e-mailmarketing gebruiken! 

Restyling pagina's

Voordat we van start gaan restylen we eerst de pagina’s zodat de feed helemaal top is. Daarnaast zorgen we ervoor dat je profiel klopt en aantrekkelijk is, klanten makkelijk de informatie vinden die ze zoeken en contact op kunnen nemen.

7 dagen per week online

We maken post en story’s een maand vooruit en plaatsen nooit iets zonder jouw goedkeuring. Zo hoef je maar 1x per maand, samen met ons, naar je social media te kijken maar ben je 7 dagen per week online!

Analyse & verbeteren

Uiteraard houden wij continu bij hoe de post en story’s presteren. We analyseren en evalueren onze acties, zodat we ze kunnen verbeteren waar dat nodig is. Zo wordt social media écht een verlengstuk van je business.

POSTS PER WEEK

STORY'S PER WEEK

ONLINE ZICHTBAAR

€ PER MAAND

Zoek je een betrokken samenwerking?

Dan zit je bij ons goed! Het is onze missie om jou te helpen ontdekt te worden door meer klanten en dat je bestaande klanten graag bij je blijven. Alleen leuke foto’s zijn wat ons betreft niet voldoende om eruit te halen wat erin zit en een duidelijke strategie is wat ons onderscheidt van andere bureau’s.