Een website die bij je past

Binnen 5 seconden maakt jouw potentiële klant de keuze om te blijven of te gaan. Wil jij dat ze blijven en klant worden?

Aantrekkingskracht

Een goede website is enorm belangrijk voor jouw business. Daar laat je zien wie jij bent, waar je bedrijf voor staat en waarin jij je onderscheidt. Potentiële klanten komen op je website terecht en maken binnen 5 seconde hun keuze. Kiezen ze voor jou of zoeken ze verder? Je website moet aantrekkelijk en overzichtelijk zijn. Nog belangrijker je wil een website die winst oplevert!

Als ondernemer kan het best een uitdaging zijn de tijd te vinden en de skills te hebben om een sterke website te bouwen. Laat mij je helpen!

Onze werkwijze

Stap 1

DEEPDIVE SESSIE

We gaan het hebben over je bedrijf. Wie je helpt en welke problemen jij voor die mensen oplost. Oftewel.. jouw businessmodel. Want dat is de leiddraad van je website! Ik leer je beter kennen en we bespreken de kern van je bedrijf, je missie en je plannen voor de toekomst. Vervolgens gaan we het hebben over hoe jouw website eruit moet gaan zien. Hoe gaan we ervoor zorgen dat jouw ideale klant op je website terecht komt en jouw dienst afneemt of je product gaat kopen? Welke kleuren en vormen passen bij jouw bedrijf?

Ik help je met al deze stappen en aan het eind van het gesprek hebben we een sterk afgerond plan.

Stap 2

BUILDING TIME

Time to build! Je krijgt van mij een duidelijke planning, wanneer we van start gaan. Zo weet je precies waar ik elke week mee bezig ben. Voor een website start ik altijd met de homepage bouwen. Deze moet overduidelijk je doelgroep aanspreken en passen bij je bedrijf. Wanneer de homepage af is laat ik deze aan je zien en kunnen we waar nodig fine tunen.

Zodra we tevreden zijn over de homepage ga ik de andere pagina’s bouwen. Hierna is er een correctieronde om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

Stap 3

READY TO GO ONLINE

Yes, de website is klaar! Alle pagina’s, linkjes en dergelijke worden nog een keertje nagelopen en dan kan de website online!

Na de lancering kun je ervoor kiezen om het onderhoud door SANMEDIA te laten doen of om dit zelf op te pakken. Uiteraard staan we altijd klaar om je te helpen!

Succes Stories

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

lashandbeautybar

Lash and Beauty Bar

WEBSITE + WEBSHOP + SEO

“Sanne heeft een nieuwe website voor mij gemaakt in mijn al bestaande huisstijl. Ik had niet voor een beter bedrijf kunnen kiezen!
Sanne heeft perfect aangevoeld wat ik mooi vind en wat ik wil. Als er iets aangepast moet worden doet ze dat gelijk, niks is te veel! Ze denkt ontzettend met je mee en bekijkt alle mogelijke opties om tot het beste eindresultaat te komen.
Professioneel, perfecte service en uitstekende kwaliteit. Ik ben heel blij met Sanne en zou haar aan iedereen aanraden als het gaat om een website & webshop.”

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Kay Beauty Clinic

WEBSITE

“SANMEDIA is vooral erg geduldig, ging net zo lang door totdat ik het perfect vond. Fijne communicatie, nam mij stap voor stap mee in het proces. Bedankt voor alle moeite en de mooie website!

Beauty 642

WEBSITE + WEBSHOP + DRUKWERK

Wat een fantastische service & alles word naar wens gedaan! Prachtige website & super mooie marketingmateriaal! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Sanne voor de geweldige service!

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”

ANNETTAKESPICTURES