Website

Een website helemaal naar jouw wens? Niet alleen mooi maar ook authentiek en eenvoudig te beheren? Die kan SANMEDIA voor je maken!

Wij maken gebruik van het WordPress CMS. Hierin kun je zelf blogs plaatsen, teksten of afbeeldingen aanpassen en nog veel meer. Eenvoudig te beheren dus!

Het ontwerpen ervan is echter niet zo eenvoudig. We zien regelmatig ondernemers die het zelf hebben geprobeerd maar niet het resultaat behalen die ze graag willen zien. Start direct goed! SANMEDIA maakt jouw site op maat.

Prijzen

N

PAKKET 1

 • CMS WordPress
 • AVG Proof
 • Mobile responsive
 • Social Media icons
 • 4 pagina’s

€ 599

N

PAKKET 2

 • CMS WordPress
 • AVG Proof
 • Mobile responsive
 • Social Media icons
 • 6 pagina’s
 • Contactformulier
 • SEO Optimalisatie
 • Instagram Feed

€899

N

PAKKET 3

 • CMS WordPress
 • AVG Proof
 • Mobile responsive
 • Social Media icons
 • 8 pagina’s
 • Contactformulier
 • SEO optimalisatie
 • Instagram feed
 • Google Analytics
 • Mailchimp integratie

€1299

ANNETTAKESPICTURES

Nieuwsgierig?

Wil jij een website op maat? Een site die uitstraalt waar jij voor staat en die je zelf makkelijk kan beheren? Mail dan gerust! We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn en we kunnen vrijblijvend een offerte voor je opstellen.

Succes Stories

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

lashandbeautybar

Lash and Beauty Bar

WEBSITE + WEBSHOP + SEO

“Sanne heeft een nieuwe website voor mij gemaakt in mijn al bestaande huisstijl. Ik had niet voor een beter bedrijf kunnen kiezen!
Sanne heeft perfect aangevoeld wat ik mooi vind en wat ik wil. Als er iets aangepast moet worden doet ze dat gelijk, niks is te veel! Ze denkt ontzettend met je mee en bekijkt alle mogelijke opties om tot het beste eindresultaat te komen.
Professioneel, perfecte service en uitstekende kwaliteit. Ik ben heel blij met Sanne en zou haar aan iedereen aanraden als het gaat om een website & webshop.”

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Kay Beauty Clinic

WEBSITE

“SANMEDIA is vooral erg geduldig, ging net zo lang door totdat ik het perfect vond. Fijne communicatie, nam mij stap voor stap mee in het proces. Bedankt voor alle moeite en de mooie website!

Beauty 642

WEBSITE + WEBSHOP + DRUKWERK

Wat een fantastische service & alles word naar wens gedaan! Prachtige website & super mooie marketingmateriaal! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Sanne voor de geweldige service!

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”

Onze werkwijze

Offerte

Vul het offerteformulier in en ontvang van ons een vrijblijvende offerte

Ontwerp

Na akkoord op de offerte starten we met het ontwerp

Feedback

We sturen je ons ontwerp en daar willen we graag feedback op.

Opleveren

Alle feedback wordt verwerkt en wij leveren het eindontwerp aan je op.

Website laten maken?

WEBSITE LATEN MAKEN

Een goede website laat precies zien waar jouw onderneming voor staat, maar zorgt ook voor nieuwe (potentiële) klanten. Een website wordt altijd op basis van de huisstijl van de onderneming, zodat het de juiste uitstraling heeft. Je site kan zo nooit op die van een ander gaan lijken.

De voordelen van een website laten maken bij SANMEDIA

Omdat wij werken met het CMS-systeem WordPress kunnen wij ontzettend veel mogelijkheden bieden. Je website past daarom exact bij je bedrijf en iedere site die wij maken is authentiek. Onze websites zijn altijd responsive en er zijn ook SEO-opties mogelijk. Een website laten maken is vaak een flinke investering en daarom gaan wij altijd voor het perfecte resultaat. We werken op een gestructureerde wijze en met duidelijke communicatie. Wij helpen jou om je missie en visie om te zetten tot een winstgevende site.

Je bestaande WordPress website laten aanpassen

Wil je een huidige WordPress site laten aanpassen? Dat kan natuurlijk ook! Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe website laten maken of naar aanpassingen in een bestaande WordPress site. Wij kunnen kunnen je met beide helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Een webshop laten maken

Heb jij een webshop nodig? Dat is ook mogelijk! Een goede webshop biedt de ideale kans om je producten/diensten online te verkopen en zorgt voor nieuwe klanten. Klik hier voor het laten maken van een webshop.

AVG PROOF

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe privacywet, de AVG (Algemene Vordering Gegevensbescherming). Voor ondernemers brengt dit veel extra juridische verplichtingen en privacy gerichte taken met zich mee. Het “AVG-proof” maken van een site is niet voor iedereen even makkelijk en daarom leveren wij al onze website AVG proof op.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem dan gerust contact met ons op!