Website Bouwen

BLINKBYBRITT

Loop jij hier ook tegen aan?

Niet meer dan een visitekaartje

Je hebt een website, maar het is meer een visitekaartje en er komen geen of super weinig klanten via de website.

U

Je mist de kennis om een website te bouwen

Omdat jouw passie ergens anders ligt, mis je de kennis om een goede website te maken.

Oude website die niet meer goed werkt

Je website bestaat al een paar jaar en werkt niet meer zo goed. Hij is niet meer up-to-date en past niet meer bij je bedrijf.

Je hebt er helemaal geen tijd voor

Je bent zo druk dat je helemaal geen tijd hebt om een website te maken.

Working like a charm

Passend bij je branding

Wanneer je SANMEDIA  aan het werk zet voor je nieuwe website zorgen we dat hij de juiste uitstraling heeft en precies past bij je branding.

Mobile First

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten in Google gaan via een smartphone. Voor een goede ervaring is een sterke mobielvriendelijke website dus een must!

Meegroeien

We zorgen ervoor dat je website met je bedrijf en doelgroep kan meegroeien én dat de website je bezoekers aanzet tot actie.

Succes Stories

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

lashandbeautybar

Lash and Beauty Bar

WEBSITE + WEBSHOP + SEO

“Sanne heeft een nieuwe website voor mij gemaakt in mijn al bestaande huisstijl. Ik had niet voor een beter bedrijf kunnen kiezen!
Sanne heeft perfect aangevoeld wat ik mooi vind en wat ik wil. Als er iets aangepast moet worden doet ze dat gelijk, niks is te veel! Ze denkt ontzettend met je mee en bekijkt alle mogelijke opties om tot het beste eindresultaat te komen.
Professioneel, perfecte service en uitstekende kwaliteit. Ik ben heel blij met Sanne en zou haar aan iedereen aanraden als het gaat om een website & webshop.”

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Kay Beauty Clinic

WEBSITE

“SANMEDIA is vooral erg geduldig, ging net zo lang door totdat ik het perfect vond. Fijne communicatie, nam mij stap voor stap mee in het proces. Bedankt voor alle moeite en de mooie website!

Beauty 642

WEBSITE + WEBSHOP + DRUKWERK

Wat een fantastische service & alles word naar wens gedaan! Prachtige website & super mooie marketingmateriaal! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Sanne voor de geweldige service!

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”

Kan ik mijn domein en e-mailadres behouden?

Ja. Je kunt eenvoudig een verhuiscode opvragen, waarmee wij je domeinnaam kunnen koppelen aan je nieuwe website. Daarnaast kunnen we zoveel nieuwe e-mailadressen aanmaken als je wilt.

Moet ik mijn website zelf bouwen of doen jullie dat?

Je nieuwe website wordt compleet door ons klaargezet. Als je al een website hebt, dan kunnen we alle informatie daar vanaf halen en direct aan de slag. Heb je nog geen website, of is de informatie op je website niet meer actueel, dan sturen wij je onze aanleverdocumenten. In die documenten vul je eenvoudig in welke informatie we op je nieuwe website mogen plaatsen.

Hoe snel is mijn website klaar?

Zodra we al je informatie ontvangen hebben, hebben we zo’n twee weken nodig om een opzet van je nieuwe website te bouwen.

Het kan zijn dat onze opzet in één keer perfect is, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog het een en ander wilt laten aanpassen.

Hoe zit het met aanpassingen aan mijn website?

Je kunt je website eenvoudig zelf aanpassen. Heb je liever dat wij je website voor je aanpassen, dan kun je een onderhoudsabonnement afnemen.

Kom ik bovenaan in Google?

Geen enkel bedrijf kan jou beloven dat je op nummer één komt in Google. Ga maar eens na, er zijn duizenden bedrijven en die willen natuurlijk allemaal wel op nummer één staan in Google.

Om te bepalen hoe hoog een website in de zoekresultaten wordt weergegeven, zijn er misschien wel 1.000 dingen waar Google rekening mee houdt. En die factoren veranderen constant. Wat daarnaast een grote rol speelt in je vindbaarheid, is natuurlijk hoe goed de websites van je concurrenten gebouwd zijn.

Onze websites zijn tot in de puntjes geoptimaliseerd voor Google. Dus ook al kunnen we je niet beloven dat je op nummer één komt, vergoten we de kans enorm dat je erg goed gevonden wordt. Net zoals alle websites die we tot nu toe al opgeleverd hebben.