Webshop Bouwen

BEYOUTSHOP

Cut the crap, let’s get results

Wil jij een webshop laten maken?

Een webshop is meer dan het online zetten van je producten. Het is de plek waar de eerste ontmoetingen plaatsvinden tussen je producten en je doelgroep. Wij gaan voor de verrassing; een sterke online beleving die bezoekers transformeert naar loyale klanten. Samen zorgen we voor een krachtige webshop die past bij je merk én je klanten de beste shop ervaring bezorgt.

Impress, engage & satisfy

Passend bij je branding

Wij maken webshops op maat, waar zowel jijzelf als je klanten zich direct thuis voelen. We zorgen dat het design naadloos aansluit op jouw branding en die voor de beste klantbeleving zorgt.

Mobile First

Meer dan de helft van alle zoekopdrachten in Google gaan via een smartphone. Voor een goede ervaring is een sterke mobielvriendelijke webshop dus een must!

Meegroeien

We zorgen ervoor dat je wesbhop met je bedrijf en doelgroep kan meegroeien én dat de website je bezoekers aanzet tot actie.

Succes Stories

lashandbeautybar

Softly Skincare

WEBSHOP

Beauty 642

WEBSITE + WEBSHOP + DRUKWERK

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

Download de informatie brochure!

(klik hierboven op de afbeelding)

Kom erachter wat de mogelijkheden en tarieven zijn.

Kan ik mijn domein en e-mailadres behouden?

Ja. Je kunt eenvoudig een verhuiscode opvragen, waarmee wij je domeinnaam kunnen koppelen aan je nieuwe webshop. Daarnaast kunnen we zoveel nieuwe e-mailadressen aanmaken als je wilt.

Moet ik mijn webshop zelf bouwen of doen jullie dat?

Je nieuwe webshop wordt compleet door ons klaargezet. Als je al een webshop hebt, dan kunnen we alle informatie daar vanaf halen en direct aan de slag. Heb je nog geen webshop, of is de informatie op je webshop niet meer actueel, dan sturen wij je onze aanleverdocumenten. In die documenten vul je eenvoudig in welke informatie we op je nieuwe webshop mogen plaatsen.

Hoe snel is mijn webshop klaar?

Zodra we al je informatie ontvangen hebben, hebben we zo’n twee weken nodig om een opzet van je nieuwe webshop te bouwen.

Het kan zijn dat onze opzet in één keer perfect is, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog het een en ander wilt laten aanpassen.

Hoe zit het met aanpassingen aan mijn webshop?

Je kunt je webshop eenvoudig zelf aanpassen. Heb je liever dat wij je webshop voor je aanpassen, dan kun je een onderhoudsabonnement afnemen.

Kom ik bovenaan in Google?

Geen enkel bedrijf kan jou beloven dat je op nummer één komt in Google. Ga maar eens na, er zijn duizenden salons en die willen natuurlijk allemaal wel op nummer één staan in Google.

Om te bepalen hoe hoog een webshop in de zoekresultaten wordt weergegeven, zijn er misschien wel 1.000 dingen waar Google rekening mee houdt. En die factoren veranderen constant. Wat daarnaast een grote rol speelt in je vindbaarheid, is natuurlijk hoe goed de websites van je concurrenten gebouwd zijn.

Onze webshops zijn tot in de puntjes geoptimaliseerd voor Google. Dus ook al kunnen we je niet beloven dat je op nummer één komt, vergoten we de kans enorm dat je erg goed gevonden wordt. Net zoals alle webshops die we tot nu toe al opgeleverd hebben.