Webdesign

socials

Bespaar jezelf zeeën van tijd

Wij bouwen & onderhouden jouw ideale website!

Als jouw klant binnenkomt wat voelt ze dan? Wat is de sfeer? Wat is haar beleving?

Precies dat wil je ook online op je website ook overbrengen. Zo trek je precies de klanten aan die bij je passen.

Dit zit er sowieso bij:

N

Technische updates

Alle technische updates die nodig zijn om je website goed te laten draaien werken wij elke maand netjes bij.

N

Mobiel vriendelijk

Alle websites die door Sanmedia gebouwd worden zijn mobile responsive. Zodat je klanten de website goed kunnen bekijken op hun smartphone.

N

24/7 aanpassingen doorsturen

Met een webdesign pakket kun je onbeperkt aanpassingen doorsturen die binnen je pakket passen. Denk hierbij bijvoobeeld aan prijswijzigingen, andere teksten of foto’s.

N

Altijd een uniek design

Geen website is hetzelfde. Alle websites worden op maat gemaakt in een stijl die past bij jouw onderneming.

N

Goed vindbaar

De websites die wij maken zijn SEO geoptimaliseerd. Dit zorgt voor een verbeterde vindbaarheid in de zoekmachines zoals Google.

N

Je zit nergens aan vast

Bij Sanmedia werken we zonder moeilijke contracten. Je kunt gemakkelijk opties toe laten voegen, pauzeren of opzeggen wanneer jij wil.

Portfolio

lashandbeautybar

Aleides Kleuradvies en Schilderwerken

WEBSITE

Wij waren opzoek naar een webdesigner die onze wensen begreep en kon vertalen naar een website.

Sanne heeft ons hierin 100% geholpen. Ze begrijpt de wensen, en kan deze omzetten in een prachtige website.

Ook het totaalpakket is erg prettig, een eigen server biedt een betere service.

Absoluut een aanrader. En hartelijk dank voor deze prachtige website.

lashandbeautybar

Lash and Beauty Bar

WEBSITE + WEBSHOP + SEO

“Sanne heeft een nieuwe website voor mij gemaakt in mijn al bestaande huisstijl. Ik had niet voor een beter bedrijf kunnen kiezen!
Sanne heeft perfect aangevoeld wat ik mooi vind en wat ik wil. Als er iets aangepast moet worden doet ze dat gelijk, niks is te veel! Ze denkt ontzettend met je mee en bekijkt alle mogelijke opties om tot het beste eindresultaat te komen.
Professioneel, perfecte service en uitstekende kwaliteit. Ik ben heel blij met Sanne en zou haar aan iedereen aanraden als het gaat om een website & webshop.”

Annet Takes Pictures

WEBSITE

“Sanne werkt overzichtelijk, gestructureerd en snel.  De kwaliteit van het geleverde werk ligt enorm hoog, modern, geavanceerd en dat voor een (te) lage prijs. Sanne heeft me geholpen de stappen die nodig zijn te zetten. Hierdoor voel ik me als fotograaf gegroeid in mijn professionaliteit en heb ik zelfvertrouwen wanneer ik potentiele klanten doorverwijs naar mijn website. Dit alles is verlopen in een fijne informele sfeer, makkelijk en gezellig contact. Wat een jaar lang voor mij niet behapbaar leek heeft Sanne in enkele weken afgerond. Dankjewel!”

lashandbeautybar

Kay Beauty Clinic

WEBSITE

“SANMEDIA is vooral erg geduldig, ging net zo lang door totdat ik het perfect vond. Fijne communicatie, nam mij stap voor stap mee in het proces. Bedankt voor alle moeite en de mooie website!

Beauty 642

WEBSITE + WEBSHOP + DRUKWERK

Wat een fantastische service & alles word naar wens gedaan! Prachtige website & super mooie marketingmateriaal! Wij zijn ontzettend blij met het resultaat. Bedankt Sanne voor de geweldige service!

Blink By Britt

WEBSITE + WEBSHOP

“Sanne heeft mijn website volledig onder handen genomen. Mijn website is nu nog mooier, professioneler met veel meer functies. Sanne denkt erg goed mee, en als er ook maar iets is wordt het gelijk aangepast. Ik raad het iedereen aan!”