Social Business Online

Social Salon Online

Laat je social media flink groeien met:

  • Super simpele actieplannen
  • Creatieve teksten
  • Rechtenvrije voorbeeld foto’s
  • Fotoshoot van jouw salon t.w.v. €375,-
  • Persoonlijke begeleiding

Herken je dit?

Na een tijd niks op social media gedaan te hebben begin je weer vol goede moed… maar na een paar dagen stop je er alweer mee.
Je hebt de hele dag hard gewerkt en nu moet je nog iets leuks posten… daar heb je de puf helemaal niet meer voor!⁠
Je weet dat social media belangrijk is voor je salon maar je weet niet hoe je het aan moet pakken.
Je ziet de kanalen van andere beautyondernemers en denkt:… “Hoe kan ik dat ook voor elkaar krijgen?”⁠
Je wil graag mooie professionele foto’s maken van je zaak, maar hoe?!⁠
Je ben niet tevreden over je uitstraling op social media.
Stop met klooien en start met Social Salon Online: Dé social community voor beautyondernemers. Het meest werk wordt al voor je gedaan! Social media wordt zo veel leuker!
social media

Met Social Salon Online krijg je:

Super handige marketingacties voor de feestdagen

Voor de belangrijkste feestdagen krijg je een overzichtelijk social media plan zodat je het beste uit de feestdagen kunt halen.

Maandelijkse inspiratie voor nieuw social posts

Iedere maand krijg je een nieuw social media contentplan met creatieve teksten en foto inspiratie. Hierdoor wordt het een makkie om dagelijks iets op social media te posten!

Persoonlijke begeleiding 

Wij delen al onze kennis en al je vragen worden binnen een dag beantwoord.

Als je nu start ontvang je:

Fotoshoot in jouw salon!

Bij social media denk je vaak als eerste aan de mooie plaatjes. Een Instagram Feed om bij weg te kwijlen..

Mooie foto’s zijn inderdaad een ontzettend belangrijk element van je online succes. Als je member wordt van Social Salon Online krijg je daarom nu een fotoshoot t.w.v van €375,- cadeau! We komen bij je langs in jouw zaak en maken mooie foto’s van je team, je interieur, je producten en prachtige sfeerbeelden. Zo heb je altijd een mooie beeldbank voor je social media, maar ook voor je website en drukwerk!

IEDERE MAAND

Social plan

Iedere maand krijg je van ons een social plan om klanten via social media aan te trekkken en vaste klanten te behouden. Volg maandelijks het stappenplan en zie hoe jouw bereik steeds groter wordt!

Sterke teksten

Sterke teksten zijn onwijs belangrijk om online te groeien. Hierin kun je precies de sfeer van jouw business goed overbrengen. We sturen je elke maand een contentkalender vol teksten die je makkelijk kunt aanpassen en overnemen op jouw social media.

Super handige tips

Maandelijks delen wij minstens 3 fotografie tips inclusief voorbeelden en ook minstens 3 marketing tips. Je hebt op die manier altijd de inspiratie en de tools om foto’s te maken en aan de slag te gaan!

ALTIJD

Ondersteuning

Wij bieden je zoveel mogelijk ondersteuning. Daarom kun je dagelijks met je vragen bij ons terecht. We beantwoorden alles binnen 24 uur. 

Korting op volgende shoot

Wanneer je member wordt ontvang je één gratis fotoshoot t.w.v. 375 euro. Met deze foto’s kun je de komende maanden vooruit. Maar wil je op een gegeven moment toch nieuwe foto’s dan kun je als member gebruik maken van een speciale korting. Voor een volgende shoot betaal je namelijk maar 199 euro!

Website korting

Je website is een verlengstuk van je social media en daarom super belangrijk voor je online zichtbaarheid. Daarom ontvang je als member ook nog 250 euro korting op de aanschaf van een nieuwe website!

Start nu en ontvang een fotoshoot cadeau!

Wil je nu eindelijk eens succesvol groeien met social media? Krijg toegang tot dé social media community voor beautyondernemers!