Krijg grip op je salonmarketing, met jou aan het stuur en mij als je enthousiaste supporter. Ik help je, all the way!

Salonmarketing Jaarprogramma

Een jaar lang begeleid ik je in alles wat bij je marketing komt kijken. Mijn doel is om jou te laten groeien als ondernemer, terwijl we samen alle uitdagingen aanpakken. Het complete spectrum van marketing wordt een feestje, waarbij jij de controle behoudt en je schoonheidssalon naar een hoger niveau tilt.

Van de chaos van “ik doe maar wat” naar gestructureerde workflows en een marketingplan dat als een geschenk aanvoelt.

You’re in control.

Je bent dol op ondernemen, maar het stukje marketing  waar je eigenlijk serieus mee aan de slag moet…

dat is niet echt jouw ding

Je krijgt al rillingen als je denkt aan die dagelijkse verplichting op social media… Wat moet je in hemelsnaam posten? Vragen mensen zich af wat jij te zeggen hebt? En wanneer in vredesnaam moet je dat allemaal doen?!

Je salon draait goed, maar je voelt de drang om naar een hoger niveau te tillen, en toch blijft die marketing ergens steken. Je twijfelt of je het wel goed aanpakt, en dat houdt je tegen.

Je valt eigenlijk altijd terug op dezelfde oude deuntjes, maar je zou je klanten graag af en toe willen verrassen met geweldige aanbiedingen.

Je houdt graag de teugels in handen als het gaat om jouw salon, maar eerlijk gezegd… die marketing blijft een mysterie. Eerlijk gezegd begrijp je er nog steeds niet veel van.

Wat nou als…

N

Er een manier zou zijn om zelf de marketing-touwtjes in handen te houden maar wel de support te krijgen die je nodig hebt?

N

Er altijd iemand is die met je mee kan kijken, adviseren en sturen? Waar je al je "gekke" vragen neer kan leggen?

N

De marketing planning bijhouden een eitje is, omdat je samenwerkt met een salonmarketing expert die alle ins en outs weet.

N

Er gewoon iemand is die die extra mijl met je meegaat, je hand vasthoudt en je helpt om de inzichten uit je marketing te gebruiken om je salon naar nog meer succes te leiden.

Salon Digital

Je hoeft echt niet te kiezen tussen helemaal de controle weggeven of urenlang zelf alles proberen te doorgronden…

Er is een tussenweg…

N

Je straalt zelfvertrouwen uit in je marketing. Je bent er zeker van dat alles op rolletjes loopt, dat je het grondig aanpakt en dat je geen blunders begaat.

N

Je social media is dagelijks helemaal bijgewerkt. Het is zelfs zo dat je content maken en inplannen gewoon hartstikke leuk vindt!

N

Je hebt een scherp inzicht in hoe je salon draait. Hierdoor kun je razendsnel, en vol vertrouwen, knopen doorhakken voor je groei en de toekomst.

N

Je hebt een goed gevoel over wat je doet en waarom. Daardoor regel je marketingklusjes in no-time en kun je moeiteloos koers wijzigen in je groeitraject wanneer dat nodig is.

N

Marketing bijhouden? Dat is voor jou geen opgave die je zo lang mogelijk voor je uit schuift met bijbehorende stress. Het is eerder een moment waar je enthousiast naar uitkijkt!

N

Je hebt hier iemand die altijd voor je klaarstaat, wat je ook op je lever hebt - angsten, twijfels, of gewoon vragen. Je weet immers: "Domme vragen" bestaan niet!

Pak die marketing tijd terug…

N

Vul je agenda met klanten

N

Maak je leven makkelijker

N

Elimineer het denkwerk

N

Krijg weer controle

N

Voel je niet meer overweldigd

N

Krijg nieuwe klanten

N

Adverteer op je socials

N

Geen last-minute paniekacties meer

N

Blijf voor op je concurrenten

socials en webdesign

Van een rommelige to-do-lijst naar een gestroomlijnde workflow die perfect bij jou past.

Elke persoon en elke beautyonderneming heeft zijn eigen unieke kenmerken, dat geldt ook voor marketing. Er is geen universele aanpak, en eerlijk gezegd is dat maar goed ook!

Elke ondernemer heeft zijn eigen specifieke behoeften en omstandigheden. Dat is precies wat ons jaarpakket zo speciaal maakt. We gaan ervoor te zorgen dat jouw marketing, social media en workflows naadloos aansluiten bij jouw salon. Wat heb jij als ondernemer nodig om meer rust en controle te vinden? Wat zijn je wensen, je ambities en je doelen? Alles wordt meegenomen in het jaarpakket.

Dit jaarpakket fungeert als jouw persoonlijke motivator, met beloningssystemen en geautomatiseerde workflows om je administratieve taken soepeler te laten verlopen. Er is werkelijk geen grens aan wat we samen kunnen bereiken.

Je kunt rekenen op een to-do-lijst voor je marketing die speciaal op maat is gemaakt voor jou, maar tegelijkertijd geautomatiseerd is zodat je moeiteloos je taken kunt afvinken. En dit is slechts het begin…

SalonMarketing Jaarpakket 

1 januari, in het midden van de zomer, op je verjaardag of als het jaar al bijna voorbij is. Starten met het jaarpakket kan altijd!

Wil je graag eerst nog even bellen en wat vragen stellen? Geen probleem! Klik op de WhatsApp knop onderin het scherm en dan plannen we iets in. 

Liefs Sanne 

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×