Social Media Beheer

Salon Digital

Digital Marketing

Intens krachtig online

Digitale marketing is ontzettend belangrijk these days. Je kan je bestaande klanten en natuurlijk je toekomstige klanten online ontzettend goed bereiken. Door je Salon Digital 茅cht goed in te zetten levert het je geen koppijn meer op maar nieuwe klanten en daarom ook nieuwe omzet en groei!

Als drukke beautyondernemer kan het hele online gebeuren een hoop gedoe met zich meebrengen. Let me help you!

SOCIAL MEDIA BEHEER 路 E-MAILMARKETING 路 CONTENTMARKETING/SEO 路 AANGEPASTE PROMOTIES

Er is geen tekort aan bureaus die digitale marketingdiensten leveren, maar dat betekent niet dat je jouw marketingstrategie aan een willekeurig lokaal bureau moet overlaten.

In de beautyindustrie zijn klanten gewend aan een high-end benadering die wordt ondersteund door een schat aan marktonderzoek om meeslepende merkervaringen te cre毛ren.

Je hebt dus een aanbieder van digitale marketing nodig die je kan helpen dat niveau te bereiken. Sanmedia legt de lat hoger in de salonindustrie en bedient klanten in de heel Nederland met marketingstrategie毛n die de standaard overtreffen. Je onderscheidt je niet alleen in je eigen regio, je drukt ook je stempel op de branche als geheel.

Salon Digital
Digital Marketing

Wat is je huidige digitale marketingstrategie?

Als je bent zoals veel beautyondernemers, dan heb je moeite om de digitale aanwezigheid te behouden die je wilt. Misschien probeer je alles zelf te doen, maar heb je het te druk met het runnen van je salon om op sociale media te blijven posten. Of misschien werk je samen met een marketingbureau dat jouw bedrijf of je doelgroep gewoon niet echt begrijpt. Toch is digitale marketing te belangrijk om te laten schieten.

De dagen zijn voorbij dat mond-tot-mondreclame genoeg klanten op stoelen bracht om je bedrijf te laten groeien. Je hebt een gepolijste, uitgebalanceerde marketingstrategie nodig om de bekendheid van je salon te vergroten en je agenda te vullen. Wij kunnen je daarbij helpen. Onze aanpak is uniek gericht op beautyondernemers. Wij brengen al jaren ervaring in de branche mee en het is onze passie om salons zoals die van jou te helpen groeien.

Digitale Marketing Diensten

Laat jouw Beauty Business zien

SOCIAL MEDIA BEHEER 路 E-MAILMARKETING 路 CONTENTMARKETING/SEO 路 AANGEPASTE PROMOTIES

Social Media Beheer en Content creatie

VANAF 鈧 147,-

Social media is een marketingtool die op maat is gemaakt voor de beautyindustrie. Visuele platforms zoals Instagram en Facebook zijn de perfecte plek om te laten zien wat je in huis hebt. Het is echter niet voldoende om af en toe foto’s te plaatsen. Je hebt een methodische aanpak voor social media-beheer nodig die je salonboodschap vastlegt met de juiste afbeeldingen, captions en hashtags. Consistentie is ook essentieel: je moet stories maken en vaak posten om je volgers betrokken en enthousiast te houden over je merk.

Content Marketing en Bloggen (SEO)

VANAF 鈧 97,-

Als je een goed ontworpen website hebt, zou je kunnen denken dat je niet veel meer hoeft te doen om naambekendheid te krijgen. De waarheid is dat de prestaties van je website in organische zoekresultaten en zichtbaarheid op Google gedeeltelijk afhankelijk zijn van regelmatige updates en nieuwe inhoud op je website. Dit is waar een blog nuttig kan zijn. Door te bloggen kun je meer bekendheid voor je salon cre毛ren en tegelijkertijd je doelgroep informeren over de verschillende diensten en specialiteiten die je salon aanbiedt. Maar net als bij social media, zal bloggen niet veel effect hebben als je het maar sporadisch doet. We kunnen alles beheren, van het maken van een redactionele kalender tot het schrijven van je blogtekst tot het plaatsen van blogs op je website.

E-mailmarketing en Aangepaste promoties

VANAF 鈧 147,-

Digitale marketing is niet uitsluitend bedoeld om nieuwe klanten naar je salon te trekken. Het kan je ook helpen je klanten te behouden door betrokkenheid te bieden via e-mailnieuwsbrieven en promoties op social media. We kunnen een aangepast pakket ontwerpen met afbeeldingen voor social media en e-mailmarketing om je klanten goed te bereiken.

Digital Marketing

Let’s chat

Klaar om te starten? De eerste stap is contact met Sanne.

Klik op de WhatsApp knop rechtsonderin om een Gratis Strategiesessie in te plannen!

Mailen mag ook: info@sanmedia.nl

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×