Stel je voor: je hebt een droom voor je salon, maar je voelt je vastgelopen. Je weet gewoon niet waar je moet beginnen. Dat was precies waar ik was, tot ik besloot om het roer om te gooien.

Met “Glow Your Salon” bied ik jou een 3-maanden plan dat begint met een diepe duik in jouw beautybusiness. Samen graven we in wat jouw salon uniek maakt en wie jouw ideale klanten zijn. We stellen samen doelen die niet alleen ambitieus zijn, maar ook haalbaar. En dan? Dan gaan we vol gas met verschillende marketingkanalen: social media, pakkende e-mails, jouw website als een klantmagneet.

Maar het gaat niet alleen om je bedrijf. Het gaat ook om jou. We creëren een selfcare routine die zorgt voor een goede werk/prive balans, want jouw welzijn is net zo belangrijk als het succes van je salon.

Dus als je op zoek bent naar meer dan alleen een standaard strategie, als je klaar bent om echt vooruit te gaan met jouw beautyondernerming en met jezelf, dan is “Glow Your Salon” precies wat je nodig hebt. Het is tijd om jouw salon te laten groeien én om zelf te stralen.

Sanne Bolck
Contact

2024

Q3 

De inschrijving voor de allereerste Glow Your Salon – Pilot Version is open! Plan nu je call!

Of meld je gelijk aan!

F.A.Q.

Ik heb meerdere programma's gedaan, hoe weet ik dat ik deze écht blijf volhouden?

In Glow Your Salon zetten we echt maximaal in op de juiste acties die écht het verschil maken. Je gaat naast leren, vooral heel veel direct DOEN. Bij de modules zitten opdrachten waarbij je gelijk gaat uitvoeren. Geen super lange saaie video’s kijken en heel veel kennis opslurpen, maar juist direct in de actie modus.

Ik twijfel of ik dit wel nodig heb?

Deel je twijfels met mij, dan kan ik zo goed mogelijk met je meedenken. Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat het niet passend is. Bij mijn programma’s geldt een niet-goed-geld-terug garantie: binnen 7 dagen kun jij kosteloos annuleren als het niet bij je blijkt te passen. Je loopt dus geen risico.

Hoeveel tijd kost het mij?

Dat ligt er vooral aan hoeveel jij erin steekt en nodig hebt, maar gemiddeld ongeveer 2 a 3 uur, verspreid over de week. Het mooie is: het levert je vooral veel op! Klanten, omzet en een duurzaam plan voor je salon.

Hoeveel kost het traject?

Ik bied je de tools en de coaching om een verandering te maken op verschillende gebieden. De verwachting is dat jij jouw omzet en productiviteit minimaal verdubbeld, dat jij lekkerder in je vel zit én een waardevolle groep mensen om je heen gaat creëren. Jij bent de enige die kan inschatten hoeveel dat jou waard is.

Is het de investering waard?

Wat jij uit het programma haalt, is up to you. Ik ben er om je alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan knallen met jouw salon. Ben jij hier ook klaar voor?

Ik wil graag 1-op-1 werken met jou. Is dat mogelijk binnen Glow Your Salon?

Glow Your Salon is een groepsprogramma, maar mét 1 op 1 elementen. We maken samen jouw gameplan en je kunt al je vragen stellen in de community. Ook zijn er Q&A’s waarin je mij al je vragen kunt stellen. Wil je echt nog closer met mij werken? Stuur mij dan even een berichtje.

Contact

Privacy Verklaring

Algemene Voorwaarden

KVK: 60058897

×