Selecteer een pagina

Het is nog nooit zo belangrijk geweest om online goed vindbaar te zijn. De makkelijkste manier is met een website. Iedereen zit tegenwoordig op internet, dus dat betekent dat iedereen je kan vinden. Was het maar zo simpel…  Omdat iedereen op het internet zit, kan ook iedereen een website maken. Dit betekend dat er daarom ook al héél véél bestaan. Het is dan aan jou om eruit te springen voor jou klanten. Dat is nog een beste uitdaging!

Waarom moeilijk doen?

 

Door ervoor te kiezen om je website te laten bouwen scheelt dit je heel veel tijd en keuzestress. Wij kunnen dit proces namelijk helemaal van je overnemen. Daardoor kun jij lekker bezig met je eigen werk en heb je er geen zorgen meer over!  Bij elke stap in het proces kun je vragen stellen en zelfs na oplevering staan we voor je klaar. Wij willen dat jij het perfecte webdesign voor je onderneming krijgt!

Bij SANMEDIA werken we met WordPress. Dat heeft een aantal voordelen, zowel voor ons als voor jou. WordPress is namelijk een vrij eenvoudig CMS om mee te werken. Voor ons is dat fijn omdat we daardoor kunnen garanderen dat we heel snel kunnen opleveren. Je wil natuurlijk snel gebruik kunnen maken van je nieuwe paradepaardje! Onze webdesigners hebben zoveel ervaring met het bouwen van websites dat we vaak al binnen een aantal weken online kunnen. En terwijl wij bouwen kun jij rustig doorwerken.

Maar WordPress is voor jou ook heel prettig. Want wij kunnen natuurlijk wel jouw website bouwen, maar je wilt hem natuurlijk wel up-to-date houden met nieuwe artikelen, video’s of producten. Dit kun je gewoon door ons laten doen! Na de oplevering laten we je namelijk niet in de steek maar blijven we nauw verbonden om jouw website op zijn best te houden! 

Fijne voordelen van het laten maken van een website

Omdat wij al best lang ervaring hebben met het bouwen van websites, kunnen we je een aantal fijne voordelen bieden. Zo zorgen we ervoor dat je website responsive is. Misschien een beetje een gek woord, maar het zorgt ervoor dat je website het op elk apparaat goed doet. Je bent het vast wel eens tegengekomen: een site die het op je desktop of laptop prefect doet, maar zodra je op de smartphone kijkt is het niet om aan te zien! Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurd met jouw website!

Een prachtig webdesign hebben is natuurlijk geweldig maar niet altijd voldoende om goed gevonden te worden. Gelukkig hebben wij ervaring met SEO: Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie is tegenwoordig het favoriete woord in de online wereld. Laat ons je website bouwen en wij zorgen dat hij helemaal klaar is om gevonden te worden!

Maak het jezelf helemaal makkelijk!

Zoekmachine optimalisatie, nieuwe artikelen, tekstwijzigingen, je website up-to-date houden. Het is allemaal nogal wat. Nadat je website is opgeleverd ben je nog niet klaar. Het internet en de wereld blijven altijd in beweging en jouw website is daarom een on-going proces. Natuurlijk laten we je hierbij niet in de steek! We houden je website up-to-date en veilig en voeren een wekelijkse controle uit om te kijken hoe het staat met de gezondheid van je website. Op deze manier kun je alle wijzigingen, nieuwe artikelen enz. gewoon naar ons toesturen en wij zorgen dat het binnen 48 uur op je website staat!

Lijkt het je wel wat om een site te laten maken? Klik dan hier. Of je nou net bent begonnen met ondernemen of een grote onderneming, wij hebben altijd een oplossing om een website te maken die meegroeit met jouw bedrijf. Wij willen namelijk dat iedereen een krachtige online presence krijgt!

×